Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Copiii de la Centrul Copilărie, Adolescenţă şi Familie din mun. Chişinău invitaţi la concert de către OFL sect. Centru

|versiune pentru tipar||
PL / 28 mai 2014
Partidul Liberal

La data de 28 mai 2014, Organizaţia de Femei a Partidului Liberal sect. Centru a oferit posibilitatea mai multor copii de la Centrul Copilărie, Adolescenţă şi Familie din muncipiul Chişinău de a merge la concertul “Iată aşa-i copilăria”, organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

În discuţie cu educatorii şi copiii care au participat la eveniment, Preşedinta OFL sect. Centru Eugenia Iurco şi Preşedeinta OFL Codru Silvia Savca au menţionat: “Copii rămân a fi o prioritate pentru OFL şi vom depune tot efortul să schimbăm starea de lucruri actuale, prin diferite acţiuni dar şi propuneri de îmbunătăţiri la politicile sociale de stat prin intermediul deputaţilor Partidului Liberal”.

Douăzeci de copiii, abandonaţi de părinţi şi plasaţi la Centrul Copilărie, Adolescenţă şi Familie din muncipiul Chişinău au beneficiat de un program artistic deosebit unde au evoluat Corina Ţepeş şi Costi Burlacu, Natalia Duminică, Grupurile de Dansatori Tezaur şi Stejărel de la Liceul Teoretic M. Berezovschii şi încă alţi 10 tineri interpreţi.

Toţi copiii au rămas impresionaţi şi fericiţi că au avut parte de acest cadou inedit.

Reamintim că este deja o tradiţie ca de sărbători, OFL să organizeze activităţi culturale pentru femei şi copii, contribuind astfel la schimbarea atitudinii şi generarea unui suflu necesar pentru a înfăptui schimbarea până la capăt.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mesaj de felicitare D-lui Igor Jugănaru, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Leova PL continuă colaborarea cu Fundaţia Friedrich Naumann