Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Felicitări, Domnule Preşedinte ales al României, Klaus Iohannis!

|versiune pentru tipar||
PL / 17 noiembrie 2014
Partidul Liberal

Stimate Domnule Preşedinte ales al României, Klaus Werner Iohannis,

Votul pentru “România lucrului bine făcut” şi victoria categorică pe care aţi obţinut-o au demonstrat autoritatea politică a Dumneavoastră, susţinerea fermă acordată de cetăţeni pentru continuarea modernizării României, în cadrul familiei euro-atlantice, şi dorinţa de a trăi într-o Românie UNITĂ, stabilă şi prosperă. Am observat o responsabilitate şi o dragoste şi mai mare în aceste zile a DVS, în calitate de român, faţă de România, mândrie care se citeşte pe chipul DVS.

De asemenea, îmi exprim convingerea că atât bogata experienţă profesională, cât şi perspicacitatea de care aţi dat mereu dovadă, vor contribui la dezvoltarea României, la continuarea reformelor şi transformărilor iniţiate. “Politica trebuie să producă rezultate, nu un spectacol steril!” — sunt perfect de acord cu poziţia DVS! Pe cetăţeanul simplu, sunt convins, îl interesează siguranţa, bunăstarea, dreptatea, ordinea, performanţa în administraţie, învăţământ şi sănătate. Îmi doresc să avem în continuare acele relaţii frăţeşti, relaţii de susţinere a Republicii Moldova, inclusiv în perspectiva aderării la NATO şi integrării în UE.

Vă urez succes şi multă forţă în edificarea unei Românii UNITE, moderne şi democratice, unde justiţia şi Statul de Drept funcţionează pentru binele românilor de pretutindeni!

Cu înaltă consideraţiune,

Mihai Ghimpu,
Preşedintele PL

Sursa: www.pl.md

La Slobozia Mare şi Văleni, Cahul, au fost inaugurate monumente în memoria victimelor regimului comunist de ocupaţie La mulţi ani, domnule preşedinte Mihai Ghimpu!