Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Roma, Italia, a fost constituit un Club Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 25 noiembrie 2014
Partidul Liberal

La iniţiativa unui grup de cetăţeni ai R. Moldova stabiliţi în Roma, Italia, duminică, 23 noiembrie 2014, a fost organizată şedinţa de constituire a Clubului Liberal Roma, unde a fost aleasă conducerea clubului. În funcţia de preşedinte a fost votată, în unanimitate, Victoria Grosu, în funcţia de vicepreşedinte — Elena Jalbu, iar în funcţia de secretar — Constantin Vremeş.

La eveniment a participat şi Artur Gutium, Preşedintele Asociaţiei Cluburilor Liberale, Italia.

În cadrul şedinţei, cei prezenţi au abordat diferite subiecte ce ţin de situaţia social-politică din RM, situaţia cetăţenilor RM din diasporă şi implicarea acestora în asigurarea bunului curs de dezvoltare al republicii pe calea integrării europene, importanţa participării masive a cetăţenilor Republicii Moldova la vot la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, precum şi ulterioara activitate a clubului.

Victoria Grosu, preşedinta Clubului Liberal Roma, a mulţumit celor prezenţi pentru participare la şedinţă şi pentru atitudinea responsabilă faţă de concetăţenii noştri, aflaţi în republică sau în afara ei, şi faţă de viitorul european al republicii. “Prin constituirea Clubului Liberal Roma, ne propunem ca scop promovarea valorilor şi principiilor liberale: libertatea, adevărul, dreptatea şi bunăstarea, valori pentru care Partidul Liberal a luptat consecvent. În acest sens, avem certitudinea că şi vocea noastră poate fi auzită şi putem realiza schimbarea până la capăt, deoarece Partidul Liberal a fost mereu conştient de importanţa conlucrării intense cu diaspora şi a întreprins mereu acţiuni responsabile pentru cetăţenii noştri aflaţi la muncă sau la studii în afara republicii. Diaspora reprezintă un motor de dezvoltare al republicii, astfel prin acţiunile şi activităţile noastre, ale membrilor Clubului Liberal Roma, putem contribui la mobilizarea concetăţenilor noştri în vederea participării la vot la alegerile din 30 noiembrie 2014.”, a menţionat Victoria Grosu.

Artur Gutium a accentuat importanţa participării la vota la 30 noiembrie — “Fiecare vot contează pentru viitorul nostru! Vă îndemn să participaţi la alegeri şi să alegeţi pentru R. Moldova NATO şi UE!”

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Partidul Liberal susţine dezvoltarea şahului în Republica Moldova Astăzi a fost sfinţită CRUCEA LIBERTĂŢII, înălţată în memoria celor care au luptat pentru libertatea şi unitatea neamului nostru, împotriva ocupaţiei ruseşti