Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deputaţii şi membrii Partidului Liberal au comemorat cei 14 ani de la atacurile teroriste din SUA

|versiune pentru tipar||
PL / 11 septembrie 2015
Partidul Liberal

Deputaţii şi membrii Partidului Liberal au comemorat cei 14 ani de la atacurile teroriste din SUA. O parte din Echipa PL au depus flori la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chişinău şi au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atacurilor teroriste din SUA.

După depunerea de flori, Ion Apostol, deputat, Secretarul General al PL, a menţionat că “Terorismul a fost, este şi, din păcate, rămâne a fi unul din flagelurile cele mai neplăcute pentru omenire. Spre regret, după 14 ani de la producerea acelor evenimente,omenirea nu a tras învăţamintele necesare şi, din pacate, nu şi-au conjugat toţi eforturile pentru eradicarea acestui fenomen. Vedem că terorismul, în loc să fie stârpit, capătă ritm tot mai mare şi afectează şi alte zone. Mă refer aici la Siria, Irak şi Ucraina, căci, dacă nici lecţia Ucrainei nu va fi învăţată, atunci ne putem da seama că suntem într-o perioadă ascendentă a terorismului… Fie-le ţărâna uşoară celor care au murit din cauza acestor crude şi nemiloase atacuri teroriste!” — a enunţat Ion Apostol.

Menţionăm, conform datelor apărute în presă, aproximativ 3000 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestor atacuri teroriste, din peste 90 de ţări. În urma atacurilor teroriste au fost distruse turnurile gemene din complexul comercial World Trade Center din New York şi o parte din clădirea Pentagonului din Washington. Ziua de 11 septembrie a fost declarată, printr-un decret prezidenţial, Ziua patrioţilor.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md

Partidul Liberal — 22 de ani de luptă pentru Libertate, Dreptate, Adevăr şi Bunăstare! Discursul Dlui Mihai Ghimpu, Preşedinte PL la începutul sesiunii de toamnă-iarnă a Parlamentului RM