Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă privind întreruperea pichetării nonstop a Guvernului de către PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 aprilie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova a intrerupt pichetarea nonstop a Guvernului, din cadrul acţiunii “Votează fără frică”, conformîndu-se deciziei Curţii Supreme de Justiţie. Instanţa superioară a anulat autorizaţia privind desfăşurarea de către PLDM a unei manifestaţii de protest cu instalarea corturilor în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Decizia Curţii Supreme de Justiţie este definitivă şi irevocabilă.

“Este evident că această decizie reprezintă o acţiune disperata a comuniştilor. Regret ca în această ţară oamenii nu au dreptul să protesteze, să-şi spună punctul de vedere. Dar suntem cetăţeni, care respectăm legile statului şi nu vom răspunde unor provocări înscenate de guvernarea comunistă”, a spus preşedintele PLDM, Vlad Filat. “Şi în continuare vom monitoriza strict orice acţiune a comuniştilor şi-i vom sancţiona dur pentru fiecare încălcare a legii”, a spus Vlad Filat.

Partidul Liberal Democrat din Moldova va continua cu alte acţiuni, la fel de energice şi prompte, pentru a asigura drepturile şi libertăţile cetăţenilor Republicii Moldova, inclsuiv dreptul de a vota nestingherit şi fără frică.

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă cu privire la pichetarea nonstop a Guvernului de către PLDM Comunicat de presă al PLDM privind lansarea “Dosarului comunismului”