Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Omagiu medicilor şi farmaciştilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 19 iunie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova aduce un călduros omagiu şi sincere urări de bine şi prosperitate tuturor lucrătorilor medicali şi farmaciştilor din Republica Moldova, cu ocazia zilei lor profesionale.

Această zi este un prilej în plus pentru a exprima recunoştinţă şi mulţumiri tuturor lucrătorilor medicali, specialiştilor din domeniul farmaceuticii şi tehnicii medicale, precum şi colectivelor de cadre didactice şi profesorale, pentru grija pe care o poartă sănătăţii cetăţenilor şi pentru puterea de sacricifiu de care dau dovadă în aceste condiţii grele de criză.

Dorim să-i asigurăm pe medici şi farmacişti că principala componentă a programului nostru de guvernare o va constitui sfera ocrotirii sănătăţii. “Sănătate pentru toţi” nu este o lozincă, ci unul din obiectivele noastre strategice. Şi noi vom face tot posibilul pentru ca acest obiectiv să devină o prioritate naţională.

Vlad Filat,
Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova

Sursa: www.pldm.md

PLDM va fi figura cu numarul 5 în buletinul de vot PLDM cere transparenţa condiţiilor de contractare a creditului de 500 mln dolari oferit de Federaţia Rusă