Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Flori pentru poetul nepereche

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 ianuarie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 15 ianuarie 2010, Partidul Liberal Democrat din Moldova a adus un omagiu marelui poet naţional, Mihai Eminescu, cu ocazia celor 160 de ani de la naştere. Deputaţi, miniştri, membri de partid şi numeroşi reprezentanţi ai tineretului liberal democrat au depus flori la bustul lui Mihai Eminescu, de pe Aleea Clasicilor din capitală.

În mesajul adresat publicului venit să-l cinstească pe Luceafărul poeziei române, prim-vicepreşedintele PLDM, Mihai Godea a menţionat că meritul lui Eminescu este că de fiecare dată ne face să aplecăm capul asupra operei sale şi să cugetăm la ceea ce avem de făcut de acum înainte.

“Dacă Eminescu a fost în stare să rămînă simbol pentru generaţii întregi de politicieni, înseamnă că aşa a vrut Dumnezeu. Niciodată nu-i vom putea întoarce integral datoria lui Eminescu, dar ceea ce putem face ca şi oameni este să contribuim la o mai bună valorificare a operei sale. Avem multe de învăţat de acolo”, a specificat Godea.

Prim-vicepreşedintele PLDM şi-a exprimat speranţa că, odată cu schimbarea clasei politice de la Chişinău, Mihai Eminescu va avea, în sfîrşit, un monument pe măsura geniului său şi a operei sale nemuritoare.

Sursa: www.pldm.md

Seminar pentru secretarii structurilor teritoriale ale PLDM Instruirea liderilor locali ai PLDM continuă