Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Procesul de instruire a liderilor locali ai PLDM — continuă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 martie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedinţii şi secretarii organizaţiilor primare ale Partidului Liberal Democrat din Moldova continuă să-şi dezvolte aptitudinile de lider şi să deprindă tehnicile de organizare eficientă a muncii de partid.

În zilele de 11, 12, 13 şi 14 martie, peste o sută de lideri locali din raioanele Cantemir Cahul, Floreşti şi Călăraşi au participat la seminare de instruire, organizate cu suportul logistic al Institutului National Democratic (NDI) din Moldova.

Beneficiarii cursurilor de instruire au învăţat modalităţile de perfectare corectă şi calitativă a proceselor verbale, de utilizare a Caietului OP a PLDM, de planificare a activităţilor de partid, de gestionare a corectă a şedinţelor organizaţiilor primare. Ei au fost iniţiaţi şi în procesul de elaborare a materialelor informaţionale, destinate comunităţilor din care fac parte.

În mod deosebit, moderatorii seminarelor, Tudor Deliu, membru al Consiliului Politic Naţional al PLDM, Silvia Saca, expert independent în problematici de gen, comunicare, planificare şi procese electorale, şi Victor Roşca, secretarul general al partidului, au subliniat necesitatea stabilirii unui dialog permanent între conducerea locală şi cea centrală a PLDM, pentru întărirea capacităţilor echipelor teritoriale ale partidului.

Sursa: www.pldm.md

Atac asupra sediului teritorial al PLDM Fonduri de carte reînnoite