Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 martie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova atenţionează opinia publică despre faptul că, în ultimul timp, s-au intensificat speculaţiile în măsură să tensioneze situaţia din cadrul Alianţei pentru Integrare Europeană.

Astfel, la 3 martie curent, cu votul majorităţii consilierilor raionali, a fost demis din funcţie vicepreşedintele raionului Ialoveni, Valeriu Erhan. Motivul acestei demiteri l-a constituit incompatibilitatea funcţiilor, Erhan fiind şi administratorul unui SRL, ceea ce contravine legislaţiei în vigoare. În aşa mod, o decizie a Consiliului raional Ialoveni, orientată spre respectarea legii, este prezentată de unele partide drept o acţiune politică îndreptată împotriva Alianţei pentru Integrare Europeană.

Menţionăm faptul că pentru demiterea ex-vicepreşedintelui raionului au votat 21 din cei 31 de consilieri prezenţi la şedinţă, reprezentanţi ai fracţiunilor PLDM, AMN, PCRM şi consilieri neafiliaţi.

Partidul Liberal Democrat din Moldova menţionează că votul a fost unul personificat şi generat exclusiv de comportamentul fostului vicepreşedinte al raionului Ialoveni.

PLDM consideră că această situaţie trebuie privită ca fiind una obiectivă, iar încercările de a o specula politic sunt manifestări de rea voinţă.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — politicianul cu cea mai mare încredere a populaţiei La Donduşeni a fost creată Organizaţia de Femei a PLDM