Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Vom fi în continuă acţiune şi mai departe

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 mai 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

“Partidul Liberal Democrat din Moldova este un partid care a demonstrat viabilitate şi forţă şi vom fi în continuă acţiune şi mai departe”, a declarat preşedintele PLDM, Vlad Filat după şedinţa activului desfăşurată în dimineaţa zilei de astăzi.

La şedinţă au participat preşedinţii structurilor teritoriale ale partidului, deputaţi, miniştri, care au pus în discuţie pregătirea PLDM pentru alegerile generale locale, situaţia din ţară, dar şi ultimele evenimente din cadrul partidului.

Conform informaţiei prezentate, au fost înregistrate deja listele de consilieri PLDM în toate localităţile, iar până în seara zilei de mâine vor fi înregistraţi toţi candidaţii la funcţiile de primar. “PLDM în doar 3 ani a ajuns să fie susţinut de peste 500 de mii de oameni şi asta e doar începutul. Urmează să ne concentrăm, să fim alături de colegii noştri din teritorii şi să obţinem un rezultat bun la locale”, a menţionat Vlad Filat.

În altă ordine de idei, Vlad Filat a declarat că PLDM a luat act de decizia lui Mihai Godea de a se retrage din partid.

“Eu respect decizia oamenilor în general şi a colegilor în particular. Urmează ca evoluţia evenimentelor ulterioare să arate adevăratele motive şi scopuri, care au stat la baza acţiunilor dlui Godea”, a spus liderul liberal democrat.

Vlad Filat a ţinut să precizeze că şi el este nemulţumit de mersul reformelor planificate în agenda AIE. “Dar, oamenii aleg. Unii aleg să renunţe şi să constate, eu mă ambiţionez să contribui la soluţionarea acestor probleme”, a spus Vlad Filat.

Pe de altă parte, preşedintele PLDM, premierul Vlad Filat s-a arătat convins că este vorba despre un scenariu bine pus la punct, cu atac direct la persoană. “În ultima vreme sunt mai multe atacuri la adresa mea şi a PLDM, urmează să vedem cui îi sunt convenabile astfel de scenarii. După alegeri păpuşarul ce stă în spatele mai mai multor lucruri grave ce întâmplă va fi scos la lumină. Acum trebuie să ne concentrăm pe campania electorală pentru locale şi să nu distorsionăm opinia publică”, a mai spus liderul PLDM.

În context, Vlad Filat a anunţat că la 8 mai, la Chişinău, va avea loc lansarea pe scară naţională a PLDM în alegerile locale generale.

Sursa: www.pldm.md

Acţiune de caritate la Donduşeni Lilian Zaporojan a devenit deputat