Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Fracţiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova are un nou preşedinte

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 mai 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 10 mai, s-a desfăşurat şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Pe ordinea de zi au figurat mai multe chestiuni: realegerea organelor de conducere a fracţiunii, revocarea-delegarea reprezentanţilor fracţiunii în Biroul Permanent, dezbaterea proiectului Regulamentului de activitate a fracţiunii, discutarea proiectelor de legi care urmează a fi propuse spre examinare Legislativului etc.

După dezbaterea mai multor candidaturi, deputaţii au decis prin vot unanim că noul preşedinte al fracţiunii PLDM în Parlamentul Republicii Moldova este Valeriu Streleţ. În funcţie de vicepreşedinte a fost ales Tudor Deliu, iar Simion Furdui a fost desemnat membru al Biroului Permanent al Legislativului.

În finalul şedinţei, deputaţii au adoptat o declaraţie, în care au reiterat spiritul de coeziune şi unitate al fracţiunii liberal democrate, angajamentul ferm de promovare a reformelor ce derivă din Angajamentul electoral al PLDM şi din Programul de guvernare “Integrare Europeană: Libertate, democraţie, bunăstare”. Declaraţia a fost semnată de cei 31 de deputaţi liberal democraţi.

Serviciul de presă al PLDM

Declaraţia fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova Instruire pentru partidele membre ale PPE