Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu a felicitat asistentele medicale cu ocazia zilei lor profesionale

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 mai 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 12 mai, candidatul PLDM la funcţia de consilier municipal pentru Primăria Chişinău, Victor Bodiu, a felicitat asistentele medicale de la Spitalul Clinic Republican cu ocazia zilei lor profesionale.

Victor Bodiu a mulţumit asistentelor medicale pentru dăruirea de sine, pentru sacrificiul şi grija pe care o poartă pacienţilor. “Un asistent medical, o soră medicală, devine ca şi un membru de familie pentru pacient. Ştiu bine că este o meserie grea, trebuie să renunţi la zilele de odihnă, uneori să uiţi de familie, să vii acasă obosit, când copiii dorm. O ştiu din experienţa proprie, mama mea a muncit 48 de ani în calitate de asistent medical la Spitalul Republican. Acceptaţi profunda mea recunoştinţă pentru tot ce faceţi, să fiţi sănătoase şi puternice”, a menţionat Victor Bodiu.

Şi ministrul Sănătăţii, Vladimir Hotineanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa asistentelor medicale. “Să fii asistent medical nu e uşor, este o muncă dificilă care necesită multă dăruire. O spun cu toată certitudinea, dacă nu eraţi Dumneavoastră, succesul medicilor ar fi înjumătăţit”, a spus Vladimir Hotineanu.

Tot astăzi, Victor Bodiu, cap pe lista la funcţia de consilier municipal pentru Primăria Chişinău din partea PLDM, a participat la deschiderea Centrului de litotriţie şi endourologie.

Sursa: www.pldm.md

Instruire pentru partidele membre ale PPE Acţiune de salubrizare în Chişinău