Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici: Orice istorie de succes are la bază munca în echipă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 mai 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 21 mai, Liliana Palihovici, vicepreşedintele PLDM, a participat la masa rotundă cu genericul “Noi posibilităţi pentru femeile din Moldova, interesate de susţinerea Democraţiei şi Păcii”, organizată de Uniunea Presei de Afaceri, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite. Evenimentul a adunat 18 doamne lider din toată republica, care au beneficiat de instruiri în domeniul liderismului politic, al comunicării, al artei oratorice şi al strategiei electorale.

În mesajul de salut, Liliana Palihovici a felicitat Uniunea Presei de Afaceri cu ocazia finalizării acestei iniţiative şi şi-a exprimat speranţa că, în viitor, activitatea ei va fi tot atât de prodigioasă în domeniul instruirii femeilor din satele republicii. În cadrul discuţiilor, doamnele au relatat istoriile lor de succes. Parlamentara a afirmat că fiecare istorie are specificul său şi este important să nu ascundem cum am obţinut acest succes. “Să transmitem mai departe experienţa şi practicile bune, să fim eficiente şi competitive”, a spus Palihovici.

Politicianul a recunoscut că nu a nu a ştiut că se va implica în politica mare, însă la un moment dat a înţeles că, dacă doreşti să schimbi lucrurile sistemic, trebuie să o faci în echipă.

Palihovici crede că în politică fără suportul echipei, fără un efort conjugat în realizarea unui obiectiv, femeia nu poate reuşi. De aceea este necesar să perseverezi zi de zi pentru a obţine rezultate frumoase.

Deputatul s-a referit şi la iniţiativele sale în promovarea participării femeilor în viaţa publică, precum şi despre necesitatea implicării acestora în administrarea la nivel local şi naţional al procesului decizional.

La finele dezbaterilor, Angela Chicu, directorul executiv al Uniunii Presei de Afaceri a confirmat faptul că orice instruire orientată spre sporirea calităţii capitalului uman este binevenită, iar asociaţia pe care o conduce va contribui, în măsura posibilităţilor, la sporirea gradului participării femeilor în viaţa publică.

Sursa: www.pldm.md

Acţiune de salubrizare în Chişinău Vlad Filat a apreciat suportul substanţial acordat de PPE în procesul de apropiere a R. Moldova de UE