Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tineri liberal democraţi în vizită la Timişoara

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 iunie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 23–25 iunie, membri ai Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova au efectuat o vizită de studiu în oraşul Timişoara, la invitaţia Tineretului Democrat Liberal Timiş, România.

În cadrul vizitei s-au purtat discuţii pentru a găsi formule de colaborare şi susţinere reciprocă. Nicu Bitea, consilier judeţean şi preşedinte al OT PDL Timiş a declarat că a urmărit cu mari emoţii alegerile locale din Republica Moldova. Rezultatele finale au demonstrat că ţara noastră a ales să meargă pe calea integrării europene, a spus Bitea.

Delegaţia OT PLDM a avut întrevederi cu Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi Mircea Bacala, prefectul de Timiş. De asemenea, tinerii liberal democraţi s-au întâlnit cu membrii Organizaţiei Tinerilor Basarabeni din Zona de Vest. La întrevedere s-a discutat despre perspectivele absolvenţilor basarabeni în România şi Republica Moldova. Liberal democraţii Andrei Spânu şi Dan Caranfil au adus la cunoştinţă studenţilor basarabeni proiectele Guvernului Republicii Moldova de sprijinire a tinerilor, precum şi le-au povestit despre dialogul constructiv din ultimii doi ani dintre Chişinău şi Bucureşti. Au fost abordate şi subiecte importante pentru Republica Moldova, precum ar fi: avantajele şi dezavantajele liberalizării regimului de vize cu Uniunea Europeană sau aderarea la Spaţiul European Aviatic Comun.

Sursa: www.pldm.md

Iulian Fruntaşu a participat la reuniunea UDI Tineri liberal democraţi au participat la Universitatea de Vară “Etica şi Politica”