Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM — 3 ani de activitate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 noiembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Stimaţi tineri liberal democraţi,

Acum trei ani, la 15 noiembrie 2008, împreună am constituit Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Începutul nu a fost simplu. A fi tânăr membru sau simpatizant activ al PLDM necesita curaj, perseverenţă, dar şi asumarea riscurilor specifice timpului de atunci: intimidări din partea organelor de forţă dacă ieşeai în stradă să protestezi, sechestrări de calculatoare dacă îţi exprimai opinia în spaţiul virtual, ameninţări şi chiar arestări dacă pichetai sediile instituţiilor de stat şi multe alte forme de constrângere prin care tinerilor din Moldova le erau lezate drepturile fundamentale.

Fiind cu toţii membri ai celui mai puternic partid din Moldova, fiind uniţi şi încrezători, am reuşit. În aceşti trei ani am demonstrat că Tineretul Liberal Democrat din Moldova este forţa care reprezintă şi promovează interesele tinerilor. Numeroasele proiecte lansate au venit să aducă contribuţia noastră la construirea unei Moldove europene, democratice, prospere şi în care tinerii se simt liberi.

Implicarea deplină în cadrul campaniilor electorale, proiectele şi campaniile de informare Adevarul, Numărătoarea inversă, Aducem Europa Acasă, Şcolile de vară şi de dezbateri, Forumurile de cultură politică şi instruirile pentru tinerii aleşi locali, Programul Tinerii Guvernează şi sutele de evenimente pe care TLDM le-a generat fac parte din mica noastră istorie a celor trei ani de activitate.

Cea mai mare realizare a noastră însă este faptul că am construit o echipă unită de tineri dornici să participe şi să contribuie la schimbările de care are atât de mult nevoie Republica Moldova. Angajamentul nostru este unul ferm — să promovăm cu sprijinul PLDM interesele tinerilor din Moldova.

Vă mulţumesc pentru implicarea activă în cadrul Tineretului Liberal Democrat din Moldova, pentru energia şi timpul investit în viitorul PLDM şi al Moldovei.

Felicitări, dragi prieteni, cu ocazia împlinirii a 3 ani de activitate!

Cu respect,

George Mocanu
Preşedinte
Tineretul Liberal Democrat din Moldova

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: “Există voturi, lipseşte voinţa” Vlad Filat — în top la capitolul încredere din partea cetăţenilor