Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul de Parcova şi-a prezentat raportul de activitate în faţa comunităţii

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 4 noiembrie, primarul comunei Parcova raionul Edineţ, Marcel Snegur, şi-a prezentat raportul de activitate pentru perioada anilor 2011–2012. La eveniment au participat aproximativ 150 de locuitori, conducerea Organizaţiei Teritoriale Edineţ al PLDM, consilieri raionali şi locali.

Primarul a menţionat că, în această perioadă, a reuşit să atragă investiţii în valoare de 3,2 mln lei.

“Am demarat lucrări de reparaţie la Casa de Cultură din Parcova, deja am schimbat acoperişul, am renovat faţada clădirii, am reparat câteva birouri şi o sală de dans pentru copii”, a spus primarul, accentuând că, pentru administraţia locală, educaţia copiilor de vârsta preşcolară este una din priorităţi.

Pe parcursul unui an de zile, din bugetul local am alocat 67 mii lei pentru reparaţia grădiniţei “Andrieş”. Alte 150 mii lei au fost alocate din bugetul de stat pentru schimbarea uşilor şi a geamurilor de la grădiniţă. De asemenea, au demarat lucrările de reparaţie a gimnaziului, s-a reuşit deschiderea unei şcoli de tenis, a unei săli de şah şi dame, iar pe viitor va fi deschisă o sală de computere.

“Şi sediul primăriei arată altfel. Am amenajat în incinta primăriei un bloc sanitar, am procurat ţiglă metalica pentru schimbarea acoperişului, lucrări care vor demara în curând”, a ţinut să precizeze primarul.

Marcel Snegur a mai relatat că a semnat un proiect care prevede renovarea sistemului de aprovizionare cu apă din satul Fântâna Albă, iar pe viitor, împreună cu consilierii locali îşi vor concentra eforturile asupra domeniilor educaţiei, sănătăţii publice, ecologiei, amenajării şi salubrizării teritoriului.

În semn de apreciere pentru contribuţia la rezolvarea problemelor social-economice ale comunei Parcova, Marcel Snegur a oferit scrisori de gratitudine mai multor consăteni.

Sursa: www.pldm.md

Primarul din Suruceni şi-a prezentat raportul de activitate Vlad Filat — cel mai influent politician din R. Moldova