Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Candidatul PLDM la funcţia de primar în s. Hristici şi-a prezentat angajamentele electorale

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Construcţia unei gunoişti autorizate, conectarea satului la apeduct şi la sistemul de canalizare, precum şi iluminarea străzilor — sunt doar câteva angajamente pe care şi le asumă candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Hristici, raionul Soroca, Eugenia Răileanu. Aici, pe data de 11 noiembrie, vor avea loc alegeri locale noi.

În cadrul unei întâlniri cu cetăţenii, la care au participat aproape 100 de locuitori ai satului, consilieri locali, raionali şi primari ai PLDM, Eugenia Răileanu şi-a prezentat programul electoral. La întâlnire a fost prezent şi deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc.

Candidatul PLDM la funcţia de primar a venit în faţa cetăţenilor cu angajamente concrete pe care şi le asumă.

“Vreau să fac lucruri utile pentru sat. Nu aştept careva beneficii personale. Împreună cu suportul colegilor din PLDM, sunt sigură că voi reuşi să-mi îndeplinesc angajamentele asumate în faţa cetăţenilor. Echipa PLDM vine cu fapte concrete, nu cu promisiuni deşarte”, a spus candidatul PLDM la funcţia de primar.

Alexandru Cimbriciuc a asigurat-o pe Eugenia Răileanu că din partea PLDM va avea toată susţinerea în realizarea angajamentelor asumate.

Amintim că, pe data de 11 noiembrie, în patru localităţi din Republica Moldova vor avea loc alegeri locale noi.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — cel mai influent politician din R. Moldova La Ciocana s-au întrunit preşedinţii şi secretarii organizaţiilor primare PLDM