Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Pavel Caba şi Vasile Parasca au devenit consilieri în CMC

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Fracţiunea Partidului Liberal Democrat din Consiliul municipal Chişinău (CMC) are doi consilieri noi. Este vorba despre Pavel Caba şi Vasile Parasca, care şi-au ridicat mandatele în cadrul şedinţei de ieri a CMC.

Pavel Caba îl va înlocui pe Sergiu Palihovici, care a renunţat la mandat din cauza incompatibilităţii cu funcţia de şef al Oficiului teritorial Chişinău al Cancelariei de Stat. Pavel Caba este un om de afaceri în domeniul construcţiilor, care anterior a mai ocupat funcţia de consilier municipal.

Vasile Parasca vine să-l înlocuiască pe Victor Bodiu, care deţine la moment funcţia de secretar al guvernului, iar în iunie 2012 a fost ales şi în funcţia de preşedinte al Băncii de Economii.

La rândul lor, noii consilieri ai fracţiunii PLDM din CMC au declarat că vor depune toate eforturile pentru a îndeplini programul electoral asumat de liberal democraţi în campania electorală.

“Am acceptat acest mandat, deoarece împreună cu colegii mei din CMC vrem să facem ordine în Municipiul Chişinău. Numai printr-o comunicare strânsă cu colegii din Alianţa pentru Integrare Europeană vom reuşi să ducem la capăt proiectele demarate şi vom face din Chişinău o capitală modernă”, a menţionat liberal democratul, Pavel Caba.

În prezent, Fracţiunea PLDM din CMC are 7 consilieri.

Sursa: www.pldm.md

PLDM insistă asupra limitării imunităţii deputaţilor În Consiliul raional Rezina a fost constituit un nou bloc politic