Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT Anenii Noi a PLDM a trasat sarcinile pentru 2013

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 decembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 22 decembrie curent, Organizaţia Teritorială Anenii Noi a Partidului Liberal Democrat din Moldova a făcut totalurile activităţii pentru anul 2012 şi a stabilit obiectivele pentru anul viitor. La eveniment au participat 100 membri de partid, preşedinţii organizaţiilor primare de pe lângă secţiile de votare. A fost prezentă şi vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici.

Conform ordinii de zi, preşedintele OT Anenii Noi a PLDM, Alexandru Barbăroşie, a prezentat raportul de activitate a organizaţiei pe parcursul anului şi a trasat sarcinile pentru anul 2013.

Barbăroşie a declarat că echipa PLDM din raion este consolidată, obiectivele stabilite au fost realizate. În continuare urmează să să muncească pentru sporirea capacităţilor organizaţionale ale echipei teritoriale.

Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, responsabilă de OT Anenii Noi, a felicitat echipa PLDM pentru cele obţinute în anul 2012 şi a ţinut să menţioneze că implicarea fiecărui membru de partid este extrem de importantă pentru realizarea obiectivelor propuse.

Sursa: www.pldm.md

Tradiţiile sărbătorilor de iarnă promovate de PLDM Alexandru Cimbriciuc a înmânat diplome sindicaliştilor de la “Demnitate”