Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Sărbătoare în familia PLDM de Dragobete şi în ajun de Mărţişor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 februarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cu ocazia sărbătorii de Dragobete şi în ajunul Mărţişorului, Organizaţia Teritorială Botanica a Partidului Liberal Democrat din Moldova a avut-o ca oaspete pe vicepreşedinta PLDM şi vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, în cadrul unui eveniment cu flori, aplauze şi angajamente în favoarea unor reuşite comune.

“Un mărţişor frumos îl putem face împreună”, a afirmat Liliana Palihovici la această acţiune inedită, organizată în sectorul Botanica. Vicepreşedinta PLDM le-a felicitat pe femeile liberal democrate cu ocazia Dragobetelor şi a apropiatului Mărţişorul, dorindu-le prosperitate, cumpătare şi mai multă implicare în procesul decizional. “Femeile pot schimba, cu prezenţa şi acţiunile lor, calitatea vieţii politice în Moldova. Sunt puternice, harnice şi reuşesc în toate”, a spus Palihovici.

Cele peste 50 de doamne membre ale Organizaţiei de Femei din sectorul Botanica a PLDM au primit în dar flori şi multă voie bună cu prilejul sărbătorilor care îmbină dragostea şi primăvara.

La eveniment au participat, de asemenea, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Botanica a PLDM, Andrian Culai; secretarul Organizaţiei Municipale a PLDM, Eugen Bodarev; preşedinta OF sect. Botanica a PLDM, Didina Petrasco. Andrian Culai a felicitat doamnele prezente şi le-a încurajat să nu cedeze, să fie active şi să-şi realizeze obiectivele, indiferent de dificultăţile care apar.

Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, le-a încurajat pe femeile prezente la acţiune să aibă încredere “în ceea ce facem împreună”. “O echipă este consolidată doar atunci când fiecare membru contribuie la dezvoltarea ei cu responsabilitate şi dedicaţie. Femeile din PLDM sunt un exemplu demn de urmat”, a afirmat Liliana Palihovici.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova Vlad Filat: nu voi capitula în faţa mafiei!