Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Uniunea Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” a comemorat ziua de 2 martie 1992

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 2 martie 2013, membrii Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” au participat la activităţile dedicate comemorării a 21 de ani la începerea acţiunilor de luptă în regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Membrii Uniunii, în rândurile căruia sunt zeci de combatanţi, sunt şi în ziua de astăzi pe primă linie a evenimentelor politice din ţară.

La slujba de pomenire, depunerea de flori la Monumentul Ştefan cel Mare, la marşul comemorativ şi mitingul la Complexul memorial “Eternitate” au participat peste o sută de membrii ai Uniunii.

La mitingul de la Complexul memorial “Eternitate” a luat cuvântul colonel(r) Alexandru Gorgan, ex-viceministru al Apărării, ex-secretar al Consiliului Suprem de Securitate al R. Moldova, cavaler al Ordinului Ştefan cel Mare. În discursul său el a menţionat cauzele declanşării acestui conflict, precum şi consecinţele lui. Gorgan a atenţionat asupra necesităţii de a îmbunătăţi nivelul protecţiei sociale a veteranilor de război şi a membrilor familiilor lor.

Sursa: www.pldm.md

Echipa din or. Ialoveni a obţinut Cupa PLDM Ialoveni la volei Membrii PLDM instruiţi de formatori ai Partidul Conservator