Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Orhei a avut loc şedinţa CP al OT a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 3 martie, în oraşul Orhei, a avut loc şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Şedinţa, la care au participat circa 250 de membri ai partidului, a fost prezidată de preşedintele OT, deputatul Petru Ştirbate. Printre invitaţi s-au numărat prim-vicepreşedintele PLDM, Iurie Leancă, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, şi Veaceslav Ioniţă, preşedintele Comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe.

Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe chestiuni, între care şi evoluţia situaţiei social-politice din ţară.

La finele şedinţei a fost adoptată Declaraţia Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale Orhei a PLDM cu privire la situaţia politică actuală, în care este condamnată moţiunea de cenzură înaintată de către PCRM, susţinută de PD, care nu este altceva decât o încercare de a provoca alegeri parlamentare anticipate, fapt ce ar compromite procesul de integrare în Uniunea Europeană a Republicii Moldova.

Membrii Consiliului au reiterat susţinerea acordată premierului Vlad Filat în implementarea reformelor şi a parcursului european şi şi-au exprimat sprijinul necondiţionat în lupta contra oligarhilor şi a practicilor obscure.

Sursa: www.pldm.md

Membrii PLDM instruiţi de formatori ai Partidul Conservator Liderul PLDM, Vlad Filat — cel mai influent politician din Republica Moldova