Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Zâmbiţi cu noi, zâmbiţi ca noi!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cu acest generic, la data de 30 martie, în Casa de Cultură din s. Parcova, raionul Edineţ s-a desfăşurat un spectacol de Ziua umorului. Iniţiativa aparţine Clubului Liceenilor din cadrul Organizaţiei Teritoriale a PLDM, cu susţinerea Organizaţiei de Femei din raion. În calitate de invitaţi au fost prezenţi preşedintele OT Edineţ a PLDM, Marin Veremciuc; şefa Direcţiei Învăţământ şi Cultură Edineţ, Aurelia Mitreniuc; preşedinta OF Edineţ a PLDM, Violeta Nistor; şi secretara OT Edineţ a PLDM, Tatiana Marchitan.

Manifestarea a început cu un recital al ansamblului folcloric “Ciobănaş de la miori”, din satul Parcov. Surpriza concertului a fost evoluarea tinerilor de la “Comedy Club” Chişinău şi a duetului “Harley Davidson”. La fel, publicul a aplaudat îndelung şi prestaţia interpretei Dianei Crăciun, membră a Clubului Liceenilor.

În aceeaşi zi, un grup de tineri le-au vizitat la domiciliu pe Lidia Bradu, fostă învăţătoare de la clasele primare, şi pe Graţiela Mişcenco, medic de specialitate. La fel, tinerii i-au făcut o vizită lui Dorin Ursu, elev din s. Fântâna Albă, care, deşi suferă de un handicap locomotor şi se deplasează într-un scaun cu rotile, este optimist, plin de viaţă şi speră într-un viitor mai bun.

Sursa: www.pldm.md

A început programul de dezvoltare a abilităţilor politice a TLDM La Leova a fost constituită Asociaţia Oamenilor de Afaceri