Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Candidatul PLDM la funcţia de primar de Manta şi-a prezentat angajamentele electorale

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Aprovizionarea cu apă tehnică; renovarea şi iluminarea străzilor; amenajarea unui loc de agrement; construcţia unui stadion sportiv pentru amatori şi crearea unui centru civic pentru tineret — sunt doar câteva angajamente pe care şi le asumă candidatul PLDM la funcţia de primar în comuna Manta, raionul Cahul, Violeta Hâncu. Aici, pe data de 19 mai, vor avea loc alegeri locale noi.

În cadrul unei întâlniri cu consătenii, la care au participat 60 de locuitori ai satului, consilieri locali şi raionali, Violeta Hâncu şi-a prezentat programul său electoral. “Nu sunt indiferentă şi vreau să găsesc soluţii la problemele cu care se confruntă cetăţenii din Manta. Angajamentul meu este realist şi sunt convinsă că împreună îl vom îndeplini”, a spus liberal democrata.

Violeta Hâncu a promis că va depune tot efortul şi pentru organizarea unui parteneriat public — privat pentru deschiderea în satele Manta şi Paşcani a unor unităţi cu menire socială: farmacie, piaţă de desfacere a produselor agricole, magazin universal etc.

De asemenea, candidatul PLDM la funcţia de primar, s-a angajat în faţa cetăţenilor să finalizeze proiectele în derulare în com. Manta. Este vorba despre: reconstrucţia acoperişului şi faţadei edificiului grădiniţei de copii, crearea parcului public de odihnă, construcţia sistemului de canalizare a localităţii, decolmatarea lacului, reparaţia capitală a sălii sportive din incinta Casei de Cultură.

Violeta Hâncu are o bogată experienţă în administraţia publică locală, în calitate de consilier local al comunei Manta în al doilea mandat.

La întâlnire a fost prezent şi deputatul PLDM, Ion Butmalai.

Pe data de 19 mai 2013, alegeri locale noi se vor desfăşura în 5 localităţi din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

TLDM a marcat Ziua Drapelului Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova