Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii PLDM învaţă din experienţa conservatorilor britanici

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În prima jumătate a lunii mai, la sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova au avut loc o serie de instruiri moderate de experţi din Marea Britanie.

Beneficiari ai seminarelor în domeniul consolidării structurilor partidului au fost preşedinţii organizaţiilor primare ale PLDM, precum şi ale Tineretului Liberal Democrat.

Astfel, la 4–5 mai, Oliver Cooper, preşedinte naţional al Organizaţiei de Tineret a Partidului Conservator şi Amy Selman, asistenta şefului staff-ului în domeniul Cercetării şi Politicilor din cadrul primăriei Londrei au vorbit despre valorile conservatoare, crearea şi dezbaterea unor politici bazate pe aceste valori.

La 11–12 mai, Kate Vaughan, manager de campanii în cadrul partidului Conservator şi Lee Rowley, consilier în cadrul administraţiei locale a oraşului Westminster, au împărtăşit din experienţa lor cu privire la organizarea structurilor de partid, domeniile prioritare de activitate, precum şi au vorbit despre acţiunile necesare pentru consolidarea partidului.

În aceeaşi perioadă, o delegaţie a Partidului Conservator din cadrul Fundaţiei Westminster a efectuat o vizită la sediul PLDM şi a avut întrevederi cu conducerea partidului.

Sursa: www.pldm.md

Iurie Leancă a fost desemnat candidat la funcţia de premier Tinerii aderă la PLDM