Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM, s-a întâlnit cu locuitorii din satul Olişcani, raionul Şoldăneşti

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a efectuat o vizită în satul Olişcani, raionul Şoldăneşti. În cadrul acestei vizite, liderul PLDM a discutat cu oamenii despre problemele cu care se confruntă satul şi a asistat la prezentarea angajamentelor pe care şi le asumă Valentina Ţurcanu, candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Olişcani, unde, pe 19 mai, vor avea loc alegeri locale noi. La eveniment au participat 150 de oameni. De asemenea, au fost prezenţi deputatul PLDM, Maria Nasu, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Şoldăneşti a PLDM, preşedintele raionului Soldăneşti, Alexandru Reliţchi, consilieri raionali şi locali.

Vlad Filat a mulţumit candidatului PLDM la funcţia de primar în satul Olişcani pentru decizia de a se implica şi a asigurat-o pe Valentina Ţurcanu că va avea suportul necesar pentru a-şi realiza angajamentele asumate în faţa cetăţenilor.

“Un primar, pentru a-şi îndeplini angajamentele, are nevoie de susţinere. PLDM este un partid puternic, are 31 de deputaţi, reprezentanţi în guvern, care vor oferi suportul necesar pentru ca satul Olişcani să devină unul modern”, a spus liderul Vlad Filat.

Liderul PLDM a îndemnat locuitorii din Olişcani să nu fie indiferenţi, să vină pe 19 mai la votare şi să susţină cel mai bun candidat la funcţia de primar.

“Eu am mare încredere că împreună vom reuşi să construim o ţară cu instituţii funcţionale, unde oamenii, indiferent de poziţia socială, să fie protejaţi şi egali în faţa legii. Trebuie să învăţăm să avem viziune, să ştim exact unde vrem să ajungem, iar pentru asta trebuie să muncim mult ca să trăim bine, aici acasă, iar copiii noştri să fie mândri de satul în care au copilărit”, a mai spus Vlad Filat.

Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Şoldăneşti a PLDM, Maria Nasu a spus că Valentina Ţurcanu, este o persoană competentă, responsabilă, profesionistă şi îi va reuşi să devină un primar de succes.

“Eu sunt sigură că, Valentina Ţurcanu va depune tot efortul pentru ca oamenii din Olişcani să fie mândri de satul în care locuiesc”, a menţionat Maria Nasu.

Candidatul PLDM la funcţia de primar a promis în faţa cetăţenilor că va depune tot efortul pentru a asigura comunitatea cu apă şi sistem de canalizare; ilumina străzile; repara drumurile şi podurile; colecta, evacua şi depozita deşeurile menajere; lărgi reţeaua de gazificare a satului.

“Angajamentul meu pentru satul Olişcani este realist şi cred că împreună îl vom realiza spre binele concetăţenilor noştri. Doar împreună vom reuşi să îmbunătăţim lucrurile în satul nostru”, a spus candidatul PLDM la funcţia de primar.

În raionul Şoldăneşti, PLDM este reprezentat de 12 primari.

Sursa: www.pldm.md

Tinerii aderă la PLDM PLDM optează pentru crearea unui guvern dedicat viitorului european al RM