Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liceenii TLDM Youth Club 2.0 s-au întâlnit cu vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 27 mai, liceenii TLDM Youth Club 2.0 au avut o întâlnire cu vicepreşedintele interimar al Parlamentului, Liliana Palihovici. La eveniment a fost prezent şi deputatul George Mocanu, preşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

În cadrul evenimentului s-a discutat despre procesul de negocieri pentru formarea noii majorităţi parlamentare, precum şi despre riscurile pentru ţară, pe care le-ar comporta un eventual eşec al votării unui nou guvern.

Liliana Palihovici a menţionat că Uniunea Europeană nu şi-a schimbat foarte mult atitudinea, în urma evenimentelor din ultimele luni, şi că speră ca Republica Moldova va continua procesul de reformă iniţiat. De asemenea, liceenii au fost asiguraţi că reformele în sistemul educaţional, precum şi monitorizarea video a Bacalaureatului sunt acţiuni fireşti şi benefice tuturor elevilor.

Membrii TLDM Youth Club 2.0 au aflat unele informaţii referitoare la viaţa publică, dar şi personală a Lilianei Palihovici. “Niciodată nu m-am gândit că o să ajung în politică şi nici nu mă pot compara cu alte persoane cu o experienţă mult mai mare decât a mea în acest domeniu, însă sunt mereu ghidată de interesul ţării şi de dorinţa de a trăi într-o societate europeană”, a menţionat invitatul.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Reacţia PLDM la declaraţiile calomnioase ale lui Mihai Ghimpu Iurie Leancă va solicita votul de încredere al Parlamentului