Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Secretarii Politici ai OT au fost instruiţi de NDI

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 13 septembrie, circa 30 de secretari politici ai Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Liberal Democrat din Moldova au participat la un atelier de lucru organizat la sediul central al partidului.

Instruirea a fost susţinută de doi formatori de la Institutul Naţional Democratic.

Conform ordinii de zi a atelierului de lucru, formatorii au prezentat cele mai noi şi performante metode şi tehnici de comunicare, i-au instruit pe beneficiari asupra modalităţilor de organizare eficientă muncii, precum şi au discutat subiecte ce vizează construcţia de partid şi rolul de instruire a aleşilor locali.

Metodele interactive utilizate de formatori au fost apreciate de participanţii la seminar, care au menţionat că atelierul de lucru a fost unul util, iar cunoştinţele acumulate vor fi aplicate în practică.

“Scopul atelierului de lucru a fost atins şi sunt convins că cei care vor participa la şcoala propusă de NDI vor deveni adevăraţi profesionişti”, a declarat şeful Departamentului de evidenţă a membrilor PLDM, Roman Cernelea.

La seminarul de instruire a participat secretarul general al PLDM, Victor Roşca, dar şi colaboratori din cadrul secretariatul general al partidului.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Nicio provocare nu va opri procesul de integrare europeană a Republicii Moldova TLDM a promovat la Vilnius importanţa integrării europene pentru tinerii din Moldova