Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Şcoală politică pentru femeile liberal-democrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 20 octombrie, în incinta Institutului Muncii, s-a desfăşurat ediţia a doua a Şcolii politice a Organizaţiei de Femei a PLDM, cu participarea a 140 de doamne liberal-democrate din zona de sud, implicate activ în construcţia de partid. La eveniment au fost prezenţi ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, şi ministrul Educaţiei, Maia Sandu.

În debutul şcolii, preşedinta OF a PLDM, Liliana Palihovici, a declarat că acest tip de instruire va fi organizat pentru doamnele, membre PLDM, din toată republica. Liliana Palihovici le-a îndemnat să fie active, să se implice în procesul de instruire pentru a acumula cât mai multe cunoştinţe despre doctrinele politice contemporane, despre funcţionarea instituţiilor UE, perspectivele de integrare a RM în UE, despre comunicarea politică eficientă, proiectele de dezvoltare a APC şi administrarea eficientă a echipelor.

Natalia Corobca-Ianuşevici, coordonator programe KAS Moldova a salutat organizarea acestei şcoli politice şi a reiterat că obiectivul KAS este să implice cât mai mulţi cetăţeni ai R. Moldova în configurarea prezentului şi viitorului democratic al ţării.

În cadrul panelului moderat de Liliana Palihovici, invitaţii Şcolii politice: Andrei Usatâi şi Maia Sandu, au prezentat agenda de reformă pe domeniile de care sunt responsabili şi au răspuns la multiple întrebări: de la fluctuaţia preţului la medicamente, calitatea serviciilor medicale până la optimizarea sistemului educaţional şi Strategia “Educaţie 2020”.

Următoarea instruire politică va fi organizată în luna noiembrie pentru doamnele — membre ale PLDM din zona de centru a R. Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Continuă instruirea membrilor PLDM în domeniul comunicării Discursul Prim-ministrului Iurie Leancă în şedinţa Parlamentului din 22 octombrie 2013