Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Drochia a avut loc conferinţa TLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 27 octombrie, a avut loc Conferinţa Organizaţiei de Tineret Drochia a Partidului Liberal Democrat din Moldova, la care au fost prezenţi peste 50 de delegaţi.

Conform ordinii de zi, în cadrul şedinţei a fost aleasă conducerea organizaţiei de tineret, aprobată lista persoanelor care vor face parte din Biroul permanent şi stabilită lista tinerilor care vor participa la conferinţa naţională a TLDM.

Prezent la eveniment, Dan Caranfil a făcut o prezentare a activităţilor desfăşurate de către TLDM în cei 5 ani de existenţă, precum şi a informat tinerii care sunt scopurile pentru viitor.

Astfel, cu votul unanim al celor prezenţi, în funcţia de preşedinte al TLDM Drochia a fost ales Andrei Bacalâm, vicepreşedinţi au fost votaţi Ruslan Babin şi Cristina Ţurcanu.

În componenţa Biroului permanent al TLDM Drochia au fost aleşi 11 membri. De asemenea, a fost aprobată lista delegaţilor, în număr de 25, care vor participa la conferinţa naţională a TLDM.

Sursa: www.pldm.md

Chiril Lucinschi şi-a propus să reconstituie patrimoniul cinematografic moldovenesc La Bălţi a avut loc conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM