Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Nisporeni s-a desfăşurat Conferinţa teritorială a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 10 noiembrie, la Nisporeni a avut loc Conferinţa Teritorială a Partidului Liberal Democrat din Moldova, la care au fost prezenţi 143 de delegaţi din partea structurilor primare de partid.

De asemenea, la conferinţă au participat prim-vicepreşedintele PLDM, premierul Iurie Leancă, vicepreşedintele PLDM, viceminstrul Sănătăţii, Octavian Grama, deputatul Maria Ciobanu, viceministrul Educaţiei, Loretta Handrabura, membru al Curţii de Etică şi Arbitraj a PLDM.

Conform ordinii de zi, preşedintele OT Nisporeni, Valeriu Guţu, a prezentat raportul de activitate a organizaţiei şi a punctat principalele repere pentru perioada imediat următoare.

În mesajul adresat asistenţei, Iurie Leancă s-a referit la obiectivele prioritare ale guvernării, menţionând că forţa motrice o constituie PLDM, de aceea şi responsabilităţile pentru implementarea reformelor sunt pe măsură.

La rândul său, Maria Ciobanu a scos în evidenţă necesitatea implicării cât mai energice a tinerilor în activitatea de partid şi a menţionat importanţa menţinerii unor contacte permanente cu membrii de partid, nu doar pe durata campaniilor electorale.

Delegaţii la conferinţă şi-au exprimat opiniile în baza subiectelor incluse pe ordinea de zi şi au adresat numeroase întrebări.

Conferinţa l-a reales pe Valeriu Guţu în funţia de preşedinte al OT Nisporeni şi a votat componenţa delegaţiei la Congresul VI al PLDM, în număr de 92 de persoane.

De menţionat că organizatorii şi-au dorit un cadru neformal pentru desfăşurarea conferinţei şi au renunţat la tradiţionalul prezidiu. Tribuna a fost pusă la dispoziţie tuturor doritorilor.

Sursa: www.pldm.md

La Drochia a avut loc Conferinţa teritorială TLDM Bălţi are o nouă conducere