Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul preşedintelui PLDM, Vlad Filat, cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Dragi studenţi!

Astăzi este o zi importantă pentru Dvs., dar şi pentru toţi cei care, la timpul lor, au fost studenţi şi îşi amintesc de această perioadă ca fiind una dintre cele mai frumoase din viată.

Anume în timpul studenţiei, majoritatea dintre noi s-a format ca personalităţi. Atunci au fost puse bazele dezvoltării noastre în continuare. În studenţie, ajungem să conştientizăm la justa valoare lucrurile care ne înconjoară, procesele care au loc, iar aceasta, la rândul său, ne ajută să facem cea mai bună alegere de viitor.

Personal, am trăit la maximum emoţiile, bucuriile, dar şi aspectele mai puţin plăcute ale vieţii de student. Îmi amintesc cu nostalgie de acele timpuri şi înţeleg perfect situaţia în care vă aflaţi acum Dvs., studenţii de azi, viitorul de mâine al ţării noastre.

Dintotdeauna studenţii au fost forţa motrice a unei societăţi, iar exemplele pe care ni le oferă istoria noastră scurtă, de la declararea Independenţei şi până în prezent, demonstrează cu brio că anume tineretul studios a fost permanent în avangarda procesului de transformări şi anume tineretul studios a avut forţa să intervină decisiv de fiecare dată când în joc a fost viitorul ţării. Vă îndemn, dragi studenţi, ca şi în continuare să daţi dovadă de acelaşi activism, de aceeaşi înţelegere profundă a lucrurilor şi de aceeaşi determinare atunci când vorbim despre viitorul nostru comun, viitorul ţării noastre.

În această zi, din numele meu şi al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vă felicit din suflet cu ocazia sărbătorii frumoase pe care o marcăm. Vă doresc sănătate, fericire, să aveţi parte de realizarea tuturor viselor şi succes în toate.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova La Făleşti a avut loc Conferinţa teritorială