Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

ÎN MEMORIAM Titus Jucov

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a semnat un necrolog în memoria lui Titus Jucov. În acesta se menţionează:

Cultura naţională a suferit o pierdere irecuperabilă. S-a stins din viaţă unul dintre cei mai talentaţi şi îndrăgiţi oameni de teatru din Republica Moldova, regizor, actor, director artistic şi, pe parcursul ultimilor 23 de ani, director al Teatrului Republican de Păpuşi “Licurici”. A plecat dintre noi marele magician al scenei, Titus Jucov.

Numele lui Titus Jucov se asociază întru totul cu cel al Teatrului “Licurici”, pe scena căruia a montat circa 70 de spectacole, multe dintre ele — adevărate capodopere ale genului. Sub conducerea sa, Teatrul de păpuşi “Licurici” a devenit locul îndrăgit al tuturor copiilor din republică. Numeroasele turnee efectuate în România, Rusia, Ucraina, Turcia, etc. l-au făcut cunoscut departe de hotarele ţării.

Titus Jucov a fost nu doar un artist desăvârşit, dar şi o personalitate publică de excepţie, un patriot adevărat al acestui pământ, care s-a implicat cu dăruire în viaţa social-politică a ţării.

Oamenii din întreaga ţară îşi aduc astăzi omagiul lor sincer celui care a fost şi va rămâne mereu în sufletul nostru ca o întruchipare a harului, frumosului, bunătăţii, credinţei şi demnităţii artistice ale acestui Neam.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Vlad Filat,
preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova

Sursa: www.pldm.md

La Anenii Noi a avut loc Conferinţa teritorială a PLDM A fost lansat Pactul Responsabilităţii Naţionale pentru o Moldovă Europeană