Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat s-a întâlnit cu membrii Consiliului Naţional Politic al TLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 14 decembrie, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a avut o întrevedere cu membrii Consiliul Naţional Politic al Tineretului Liberal Democrat din Moldova. Întâlnirea a întrunit 50 de tineri şi a avut loc în Costeşti. De asemenea, la eveniment au fost prezenţi deputatul PLDM, George Mocanu, preşedintele şi vicepreşedintele TLDM, Andrei Spânu, Mihaela Spătaru.

În cadrul şedinţei de lucru, tinerii liberal-democraţi împreună cu liderul PLDM, Vlad Filat, au analizat acţiunile desfăşurate în anul 2013, au discutat care sunt rezultatele organizaţiilor de tineret, precum şi au pus în discuţie planul de activităţi pentru 2014.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat a spus că Organizaţia de Tineret are un rol important în partid şi din acest motiv i-a îndemnat să fie organizaţi şi să muncească pentru a realiza toate obiectivele propuse.

“Trebuie să aveţi o bună organizare, să veniţi cu anumite inovaţii în activitatea Organizaţiei de Tineret. Scopurile sunt clare. Rolul TLDM este determinant. Trebuie de discutat cu oamenii, identificat liderii la nivel local şi de constituit sau reconstituit organizaţiile de tineret”, a spus Vlad Filat.

Deputatul PLDM, George Mocanu, a spus că preşedinţii organizaţiilor teritoriale ale TLDM şi cluburilor studenţeşti, tineri coordonatori de proiecte vor avea posibilitatea să împărtăşească experienţa locală, astfel încât tinerii să cunoască mai în detaliu ce se întâmplă în alte organizaţii teritoriale şi să nuanţeze rolul TLDM în partid şi în RM.

Preşedintele TLDM, Andrei Spânu, a menţionat că asemenea întâlniri cu membrii CNP al TLDM sunt organizate tradiţional şi au scopul ca, în urma discuţiilor, să fie pus la punct un plan consolidat de activităţi pentru anul viitor.

La sfârşitul şedinţei, tinerii au adresat zeci de întrebări liderului PLDM, Vlad Filat, care vizează construcţia TLDM, precum şi situaţia politică din Republica Moldova.

TLDM întruneşte 13 mii de membri.

Sursa: www.pldm.md

Discursul Lilianei Palihovici, vicepreşedintele Parlamentului cu privire la Avocatul poporului TLDM Criuleni a pregătit o surpriză pentru 80 de copii din familii vulnerabile