Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT Chişinău a PLDM a sărbătorit Crăciunul

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Organizaţia Teritorială Chişinău a PLDM a organizat o petrecere de Crăciun şi Revelion pentru peste 300 de membri de partid.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele PLDM, Vlad Filat, prim-vicepreşedintele Iurie Leancă, vicepreşedinţii Liliana Palihovici, Octavian Grama şi Vadim Pistrinciuc, precum şi liderii organizaţiilor teritoriale de sector.

Preşedintele OT Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici, care a dat start sărbătorii, a mulţumit celor prezenţi pentru efortul depus în anul 2013 şi a menţionat că, deşi anul care vine se anunţă a fi unul greu, cu multe încercări, anume atunci va fi demonstrată forţa echipei PLDM. Iar clipele petrecute împreună într-o atmosferă informală nu fac decât să consolideze echipa, a spus Palihovici.

Şi Vlad Filat a adresat un mesaj celor prezenţi, dorindu-le un an nou plin de realizări frumoase, care să aducă numai bucurii, pace şi linişte, optimism şi forţe proaspete pentru a putea depăşi cu uşurinţă provocările anului 2014, aşa cum am făcut faţă şi în anul ce se scurge.

Cetele de colindători au prevestit un an bun, bogat şi frumos, iar seara a continuat cu distracţie şi dans, atmosfera fiind susţinută de interpreţii Natalia Gordienco, Paşa Parfenii şi formaţia Milenium.

Daruri pentru copiii de la Spitalul “V.Ignatenco”

În ajunul sărbătorilor de iarna, Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor în comun cu Organizaţia Teritorială Centru din mun. Chişinău a PLDM au organizat o acţiune comună de caritate, beneficiari ai căreea au fost copiii internaţi la Spitalul clinic municipal “V.Ignatenco”.

Micuţii au fost vizitaţi de membrii liberal-democraţi, care le-au oferit cadouri şi dulciuri.

Luminiţa Suveică, preşedinta Asociaţiei teritoriale a Medicilor şi Farmaciştilor, le-a urat copiilor însănătoşire grabnică, pentru a se putea bucura din plin de magia sărbătorilor. Cu mesaje de felicitare şi încurajare au venit şi preşedintele OT Centru din mun. Chişinău a PLDM, Petru Profire, şi membrul Biroului permanent al organizaţiei, Denis Cernelea.

Acţiuni de caritate sunt planificate şi în zilele ce urmează.

TLDM s-a alăturat Caravanei Surprizelor

În perioada 23–29 decembrie, Tineretul Liberal Democrat din Moldova s-a alăturat Caravanei Surprizelor lansate de PLDM.

La Bălţi, în ziua de Crăciun, tinerii au distribuit ciocolate copiilor în centrul oraşului. “Ne-am dorit să facem o mică surpriză micuţilor din Bălţi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cred că ne-am atins obiectivul. Copii au rămas încântaţi”, adeclarat Tatiana Popescu, preşedintele TLDM Bălţi.

Tinerii din Străşeni şi Basarabeasca au mers în satele din raion şi au distribuit cadouri copiilor din familiile defavorizate. “Am considerat că este de datoria noastră să facem o bucurie copiilor şi, în mod special, în ajunul sfintelor sărbători”, a spus Nina Maico, preşedintele TLDM Străşeni.

“Cel mai mult a contat zâmbetul şi fericirea copiilor care au primit cadourile. Sperăm că aceste daruri să fie un început de bun augur al 2014 pentru micuţii din aceste familii”, a menţionat preşedintele TLDM Basarabeasca, AfanasiiTarlev.

Astfel de activităţi au avut loc în toată ţară. Tinerii au distribuit cadouri, dulciuri şi au organizat diferite acţiuni distractive pentru copii.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a devenit cetăţean de onoare al raionului Criuleni Vlad Filat a participat la deschiderea grădiniţelor renovate din satele Ratuş şi Ţânţăreni