Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Curs de instruire pentru secretarii politici ai PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 16–24 ianuarie, la sediul central al PLDM s-a desfăşurat un amplu program de instruire pentru secretarii politici ai organizaţiilor teritoriale ale partidului cu genericul “Dezvoltarea partidului la nivel local”. Cursul este parte a Şcolii de partid şi a fost susţinut de experţi naţionali, consultanţi în comunicare şi marketing politic, în leadership, deputaţi etc. Instruirea a fost organizată în comun cu NDI Moldova.

În debutul cursurilor, secretarul general al PLDM, Victor Roşca, a adresat un mesaj de salut participanţilor şi a vorbit despre importanţa instruirii continue a responsabililor din cadrul structurilor teritoriale pentru o bună şi eficientă organizare a activităţii de partid.

Agenda programului a cuprins mai multe sesiuni, între care: “Repere ideologice ale PLDM”, “Rolul valorilor şi principiilor în construcţia unui partid durabil”, “Identitatea doctrinară a PLDM”, “Statutul PLDM, rolul şi importanţa lui în viaţa partidului”, “Comunicarea mesajului politic”, “Managementul şedinţelor de partid” şi altele.

Moderatori ai sesiunilor au fost Vadim Pistrinciuc, vicepreşedinte PLDM, deputatul Tudor Deliu, Valeriu Munteanu, coordonator al Şcolii de partid, Andrei Strah şi Sergiu Cibotaru, consultanţi NDI Moldova, Radu Popescu, consultant în marketing politic, Lilia Bolocan, membrul Biroului Politic al PLDM, Director General al AGEPI, Nighina Azizov, Şef de Cabinet al Vicepreşedintelui Parlamentului RM, membru CPN.

Sursa: www.pldm.md

TLDM a început programul de pregătire a coordonatorilor Cluburilor Universitare Medicii liberal-democraţi din Orhei s-au întrunit în şedinţă