Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM a asistat la prima rundă a Cupei Davis

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la ceremonia oficială de deschidere a Campionatului Mondial la Seniori “Davis Cup by BNP Paribas”, care a avut loc la Sala Polivalentă din Chişinău.

Preşedintele Federaţiei de Tenis din Republica Moldova, Marina Tauber, a spus că se aşteaptă la partide spectaculoase şi interesante, or “meciurile împotriva echipei Egiptului vor fi primul pas spre obiectivul de a trece în zona valorică Euro/Africana”.

Vlad Filat, dar şi preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, deputaţii Chiril Lucinschi, Angel Agache şi ministrul de Interne, Dorin Recean au asistat la primul meci de tenis disputat de numărul doi al “tricolorilor”, Maxim Dubarenco, şi liderul egiptenilor, Mohamed Safwat.

Amintim că, la finele anului trecut, preşedintelui PLDM, Vlad Filat, i-a fost înmânat trofeul Federaţiei de Tenis din Republica Moldova “Proiectul anului 2013 «Cupa Davis by BNP Paribas»”, în semn de mulţumire pentru sprijinul oferit în desfăşurarea la Chişinău a Campionatului mondial de tenis pe echipe. Vlad Filat şi-a exprimat speranţa că astfel de competiţii vor mai fi organizate în Republica Moldova, iar sportivii noştri vor deveni campioni naţionali sau chiar internaţionali.

Sursa: www.pldm.md

TLDM te îndeamnă să pui mâna pe lopată! Vlad Filat a participat la inaugurarea expoziţiei Holocaustului