Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a devenit cetăţean de onoare a satului Hogineşti

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedinta PLDM, vicespeakerul Parlamentului, Liliana Palihovici, a devenit cetăţean de onoare al satului Hogineşti, raionul Călăraşi. Evenimentul s-a produs, luni, 24 februarie, în cadrul Adunării generale a satului, la care primarul de Hogineşti, Constantin Postaru, a prezentat raportul de activitate.

“Sunt onorată să primesc acest titlu şi mă simt obligată să mă implic, în continuare, în dezvoltarea satului Hogineşti”, a spus Liliana Palihovici, menţionând că actuala guvernare va continua reformele în educaţie, sănătate, agricultură, iar o prioritate a echipei este integrarea în Uniunea Europeană, care “pas cu pas este mai aproape de noi”.

Liliana Palihovici a specificat că, în anul 2014, în fiecare sat din Moldova se modernizează şi lucrurile şi instituţiile “ceea ce înseamnă că ţara merge în direcţia corectă”.

Vicepreşedinta Parlamentului i-a îndemnat pe locuitorii din Higineşti să fie activi, să se implice în dezvoltarea comunităţii, iar când se confruntă cu dificultăţi să se adreseze primarului care este un bun manager bun.

Liliana Palihovici a făcut o donaţie de costume naţionale, onorându-şi astfel promisiunea pe care a făcut-o, în iulie 2013, la Târgul Olarilor de la Hogineşti.

Vicespeakerul a participat la Hogineşti şi la ceremonia de înmânare a titlurilor de proprietate elaborate în urma implementării proiectului de înregistrare masivă a loturilor de pe lângă casă şi a grădinilor cu susţinerea financiară a Guvernului Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Valeriu Streleţ a vizitat raionul Ocniţa Administraţiile locale continuă să subscrie apelului PLDM