Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

CMC a semnat declaraţia de susţinere a parcursului european al ţării

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe adresa Partidului Liberal Democrat din Moldova, continuă să vină declaraţii de susţinere a parcursului european al Republicii Moldova, drept răspuns la apelul din 5 februarie adresat autorităţilor publica locale de preşedintele PLDM, Vlad Filat.

Astfel, declaraţia a fost semnată şi de consilierii municipali din Chişinău, cu excepţia aleşilor locali ai PL şi PCRM, care s-au împotrivit iniţiativei.

De asemenea, în ultimile zile, au subscris apelului consilierii din satele Limbenii Noi, Limbenii Vechi, Camenca, Sturzovca, Viişoara, Hîjdieni, Petrunea şi Cajba din raionul Glodeni, precum şi consilierii raionali din Anenii Noi.

Menţionăm că, până la moment, au adoptat declaraţii de susţinere a căii europene de dezvoltare a Republicii Moldova şi de combatere a oricăror manifestări de dezbinare a societăţii reprezentanţii administraţiilor publice din peste 350 de localităţi din toată republica.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Suntem cu un pas mai aproape de Europa Eurodeputaţi: Republica Moldova este ţara cea mai iubită de Uniunea Europeană