Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM a preluat experienţa Suediei în dezvoltarea democraţiei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 14–18 martie, membrii TLDM au participat la Şcoala de Primăvară organizată de Fundaţia Jarl Hjarlmarson în Suedia. Alături de reprezentanţii din Republica Moldova, la Şcoala de Primăvară au participat reprezentanţi din Belarus, Georgia, Azerbaidjan şi tineri din Partidul Moderat din Suedia.

Evenimentul s-a axat pe promovarea culturii politice, a democraţiei, toleranţei, protejarea proprietăţii private şi a liberei iniţiative. Dezbaterile au fost organizate în jurul cărţii Principles for a Free Society, scrisă de profesorul Nigel Ashford.

Una dintre sesiuni a fost dedicată evoluţiilor din Parteneriatul Estic. Preşedintele Fundaţiei Hjarl Hjarlmarson, Göran Lennmarker, ex-preşedinte al Comisiei de Politică Externă din Parlamentul Suedez, a ţinut o prelegere în care a vorbit despre situaţia din regiune şi a apreciat faptul că Republica Moldova se mişcă în direcţia bună în ultimii ani.

Investiţiile în educaţia tinerilor din Republica Moldova este una dintre priorităţile PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Mobilier nou pentru şcolile şi grădiniţele din raionul Criuleni Vlad Filat s-a întâlnit cu reprezentanţii ucrainenilor din Moldova