Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Bălţi a fost constituită Asociaţia Teritorială “STEJARUL” a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 30 martie curent, a avut loc conferinţa de constituire a Asociaţiei Teritoriale Bălţi a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă (UOR) “STEJARUL” a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La lucrările conferinţei au participat membri şi simpatizanţi ai PLDM, membrii Consiliului de conducere a UOR “STEJARUL”, precum şi Marin Boboc, preşedintele OT Bălţi a PLDM.

Delegaţii au aprobat structura asociaţiei, regulamentul şi planul de activitate pentru anul 2014.

Preşedinte al asociaţiei a fost ales Igor Melnic, iar vicepreşedinţi au devenit Vasile Cojocari şi Vitalie Dancu. De asemenea, colonel(r) Leonid Karasiov, cavaler al ordinului “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, a fost ales preşedinte de onoare al asociaţiei. Marin Boboc a menţionat că momentul creării asociaţiei este unul oportun, deoarece domeniul apărării şi securităţii se află în toiul reformelor şi membrii asociaţiei vor fi implicaţi în aceste procese.

La rândul său, preşedintele în exerciţiu al UOR “STEJARUL”, colonel(r) Alexandru Gorgan, a salutat faptul că tot mai mulţi ofiţeri în rezervă din diferite structuri de forţă aleg să facă parte din această organizaţie, or implicarea activă în politică a ofiţerilor care reprezintă elita societăţii este benefică. La şedinţă au fost stabilite sarcinile asociaţiei şi trasate priorităţile de activitate în anul 2014.

Sursa: www.pldm.md

La Ialoveni a fost lansată Şcoala Liderului Local Soroca s-a alăturat campaniei “Împreună pentru o Moldovă Europeană”