Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii Youth 2.0 s-au întrunit în şedinţă de evaluare şi planificare

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 3 aprilie, a avut loc şedinţa de evaluare a Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0. La eveniment au participat peste 35 de elevi din liceele municipiului Chişinău.

La începutul evenimentului, preşedintele TLDM, Andrei Spînu, a informat tinerii despre decizia finală de ridicare a regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova.

“Sunteţi prima generaţie de tineri de 18 ani care nu veţi mai merge la ambasadă pentru a obţine o viză. Este un moment istoric şi trebuie să ne bucurăm împreună de acest succes”, a menţionat Andrei Spînu.

A urmat prezentarea raportului de activitate a TLDM Youth Club 2.0 pentru perioada 7 ianuarie — 1 aprilie. De asemenea, a fost prezentat planul de activitate pentru perioada aprilie-mai. Acesta reprezintă un set de activităţi care au scopul de a dezvolta liceenii din Republica Moldova şi de a comunica avantajele integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

În cadrul şedinţei, Alex Streleţ şi Alina Roşior, membri ai departamentului politic al clubului, au prezentat conceptul unui nou proiect — “Youth Club Debate Sessions”. Proiectul va fi o platformă de dezbateri, în care liceenii ei îşi vor putea exprima părerile referitoare la temele de actualitate din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Discursul Prim-ministrului Iurie Leancă în cadrul şedinţei Parlamentului Republicii Moldova din 3 aprilie 2014 Vlad Filat a vizitat satul Doroţcaia