Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Academia Succesului la Străşeni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Miercuri, 7 mai, TLDM Străşeni a organizat o nouă ediţie a Academiei Succesului. În calitate de invitat a fost deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, preşedintele Comisiei economie, buget şi finanţe, Veaceslav Ioniţă.

Deputatul le-a vorbit tinerilor despre cheia succesului, exemplificând fiecare pas cu propria experienţă. “E simplu să obţii succes, dar pentru asta ai nevoie de cunoştinţe, abilităţi şi curaj”, a mărturisit invitatul.

Veaceslav Ioniţă a îndemnat tinerii să deschidă cărţile pentru că ele sunt cheia spre succes. Pe parcursul evenimentului, tinerii au adresat un şir de întrebări la care au primit răspunsuri consistente.

Sfatul final al deputatului a fost: “Greutăţi nu există, sunt doar provocări sau lecţii pe care trebuie sa le învăţaţi. Mă bucură faptul că tinerii, în prezent, dau dovadă de multă ambiţie, spirit de iniţiativă şi implicare. Voi sunteţi viitorul ţării şi noi vă susţinem”.

Tinerii au apreciat sfaturile deputatului, considerându-le utile pentru viitorul lor şi i-au mulţumit pentru deschiderea pe care a avut-o faţă de ei.

Moderator al acestei sesiuni a Academiei Succesului a fost Nina Maico, preşedintele TLDM Străşeni.

Aceasta a fost cea de-a şasea ediţie a Academiei Succesului, în curând urmează să se desfăşoare ediţii şi în alte localităţi din ţară.

Sursa: www.pldm.md

Chiril Lucinschi — invitat al Academiei Succesului la Bălţi Vlad Filat a avut o întâlnire cu politicieni români