Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Veaceslav Ioniţă — invitat al Academiei Succesului la Edineţ

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputatul Veaceslav Ioniţă, preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe din Parlamentul Republicii Moldova, la 19 mai, a fost invitatul unei noi ediţii a Academiei Succesului, organizate de TLDM la Edineţ.

La eveniment au participat 100 tineri care au discutat deschis despre o carieră de succes şi despre parcursul european al ţării noastre.

În contextul discuţiilor, Veaceslav Ioniţă a menţionat faptul că orice profesie contează şi poţi să devii un om de succes în cazul în care îţi place ceea ce faci. Ioniţă admite că, petrecând mult timp cu oameni de succes poţi, pe de o parte, să cunoşti persoane interesante, iar pe de altă parte să îţi extinzi conexiunile profesionale.

“Banii nu cad din cer”, este lecţia pe care Veaceslav Ioniţă a încercat să o dea. Pentru un parcurs profesional de succes este nevoie de foarte mult studiu, de încredere în ceea ai de oferit şi de o atitudine pozitivă.

Academia Succesului este un proiect al Tineretului Liberal Democrat din Moldova, organizat pentru a oferi noii generaţii modele de urmat, pentru ca să îşi poată construi apoi o carieră de succes.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în vizită în SUA Tudor Deliu — invitat al Academiei Succesului la Străşeni