Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM a participat la campania de susţinere a candidatului PPE la preşedinţia Comisiei Europene

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 11–21 mai, un grup de 22 de tineri din ţările Uniunii Europene au participat la campania Juncker for President Road-Trip, organizată de Tineretul Partidului Popular European (YEPP). Campania a avut drept scop susţinerea candidaturii lui Jean Claude Juncker pentru preşedinţia Comisiei Europene.

Tinerii au fost repartizaţi în 5 echipe care au pornit într-o călătorie din 5 oraşe ale Europei, în final, întâlnindu-se în Bruxelles, pe 21 mai, pentru o conferinţă de presă, alături de Jean Claude Juncker, candidatul comun al Partidului Popular European (PPE) pentru preşedinţia Comisei Europene.

Pe parcursul călătoriei, echipele au vizitat 25 de state europene şi au participat la 60 de evenimente, împreună cu candidaţii PPE pentru alegerile în Parlamentul European. La evenimentele menţionate tinerii au discutat cu cetăţenii europeni despre importanţa participării la vot şi au colectat mesajele lor pentru viitorul preşedinte al Comisiei Europene. Mesajele au fost prezentate lui Jean Claude Juncker la evenimentul final al campaniei.

YEPP este cea mai mare organizaţie politică de tineret şi întruneşte 58 de organizaţii de tineret de centru-dreapta din 39 de ţări de pe continentul european. Tineretul Liberal Democrat din Moldova, în calitatea sa de membru al YEPP, a fost reprezentată în această campanie de către Victor Rotari.

Sursa: www.pldm.md

TLDM Ialoveni învaţă despre liderii politici la nivel local La Ocniţa a fost creată AMFLD