Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Generaţia Europa se extinde în 3 raioane

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 august 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 9 august, tinerii liberal-democraţi au promovat cultura politică şi avantajele Uniunii Europene în raioanele Ialoveni, Orhei şi Ocniţa. În aceste raioane au fost organizate seminare la care participanţii au învăţat despre structura şi rolul partidelor politice, despre avantajele Uniunii Europene şi despre iniţiativa Generaţia Europa.

Prim-vicepreşedintele TLDM, Mihaela Spătaru, le-a prezentat membrilor de partid din raionul Orhei care este rolul tinerilor în PLDM şi punctele principale ce stau la baza mişcării Generaţia Europa. “Generaţia Europa suntem noi, cei care conştientizăm că Republica Moldova mergând spre Uniunea Europeană este singura alternativă pe care o au tinerii noştri”, a spus Mihaela Spătaru.

Pe parcursul celor 3 cursuri participanţii au demonstrat iniţiativă, au participat activ la dezbateri şi au venit cu propriile idei de evenimente care se pot desfăşura în Orhei. După instruire, tinerii din PLDM au mers în localitatea Mitoc, unde au discutat cu cetăţenii despre Planul 2020 lansat de PLDM pentru Republica Moldova şi au prezentat avantajele Asocierii cu Uniunea Europeană.

Generaţia Europa este organizată de TLDM în parteneriat cu Fundaţia Hanns Seidel.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat întreprinde o vizită în raionul Ştefan-Vodă În raionul Dubăsari a fost constituită Asociaţia Teritorială a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”