Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii se mobilizează pentru acţiunea “PLDM pentru Europa”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 septembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 3 septembrie, TLDM a organizat o întâlnire cu tinerii de la o şcoală profesională din Chişinău. Invitatul acestui eveniment a fost deputatul PLDM, George Mocanu.

În timpul acestei întâlniri, deputatul i-a felicitat pe tineri pentru că au ales să înveţe meserii căutate pe piaţă, a discutat cu elevii despre sistemul de educaţie din Republica Moldova, despre cum pot să-şi găseasă un loc de muncă şi de ce este important ca la etapa actuală să aleagă parcursul european. La fel, deputatul a vorbit cu elevii despre amploarea evenimentului care va fi organizat pe 7 septembrie şi le-a explicat însemnătătea acestuia.

“Acum suntem la intersecţia dintre două lumi: lumea vestică şi cea estică. Suntem în perioada în care trebuie să alegem şi să înţelegem că parcursul european o să ne ofere posibilităţi mai mari, printre care educaţie de calitate şi locuri de muncă mai bine plătite”, a spus George Mocanu.

Săptămâna aceasta urmează să se organizeze şi alte întâlniri ale TLDM cu tinerii din instituţiile de învăţământ.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a vizitat şantierul Casei de ambalare a strugurilor de la Costeşti Vlad Filat a adresat felicitări ofiţerilor în rezervă