Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul lui Vlad Filat cu ocazia Zilei Internaţionale a Ştiinţei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare comunităţii ştiinţifice din Republica Moldova, cu ocazia Zilei Internaţionale a Ştiinţei. În mesaj se spune:

Astăzi, comunitatea ştiinţifică din Republica Moldova marchează Ziua Ştiinţei, în contextul Zilei Internaţionale a Ştiinţei pentru Pace şi Dezvoltare, proclamată de UNESCO.

Cu această ocazie, aduc cele mai sincere felicitări tuturor angajaţilor din sfera ştiinţei şi inovării din ţara noastră.

Mă bucur că, în acest an, oamenii de ştiinţă din Republica Moldova au obţinut succese remarcabile în cadrul Spaţiului European de Cercetare. Savanţii noştri au câştigat o serie de proiecte importante care au fost sprijinite de Uniunea Europeană cu 10 milioane de euro, iar aceste resurse au permis achiziţionarea de noi echipamente, dotarea laboratoarelor şi sprijinirea tinerilor savanţi.

Le doresc tuturor membrilor comunităţii ştiinţifice din ţara noastră putere de muncă şi noi succese în realizarea Acordului de Asociere la Programul European pentru Cercetare — Inovare Orizont 2020.

Sursa: www.pldm.md

Condoleanţe Sănătatea oamenilor contează