Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Organizaţia de Femei a făcut totalurile şi a trasat sarcinile pentru 2015

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 decembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 21 decembrie, Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova a organizat Forumul “Participarea femeilor în viaţa social-politică: realităţi şi perspective”. La evenimentul organizat în colaborare cu Fundaţia Konrad Adenauer au participat 250 de doamne liberal-democrate din toate organizaţiile teritoriale.

În cadrul forumului, preşedintele Organizaţiei de Femei, Liliana Palihovici, a făcut totalurile pentru anul 2014 şi a trasat sarcinile de viitor. Preşedintele a subliniat că PLDM este reprezentat în teritoriu de 56 de femei-primar, 58 de doamne-consilier raional, 33 de consilieri orăşeneşti, 924 de consilieri locali.

“Suntem o echipă puternică care a demonstrat pe parcursul anilor că ne putem organiza bine şi putem realiza sarcinile propuse. Vă îndemn să fiţi în continuare la fel de active, implicate şi responsabile”, a spus Liliana Palihovici.

Prezent la eveniment, preşedintele PLDM, Vlad Filat, a mulţumit doamnelor liberal-democrate pentru munca depusă pe parcursul celor 7 ani de activitate a formaţiunii politice.

“Eu îmi doresc ca şi pe viitor să fim tot atât de uniţi şi solidari, pentru doar aşa vom face faţă tuturor provocărilor. Forţa noastră este în capacitatea de a fi uniţi. Noi avem sarcina să consolidăm societatea şi să asigurăm o guvernare stabilă pentru următorii patru ani”, a spus liderul PLDM.

În acelaşi timp, reprezentantul Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS), Natalia Corobca-Ianuşevici, a menţionat că pe parcursul anului 2014, KAS şi Organizaţia de Femei a PLDM au avut o colaborare foarte bună. Au fost organizate zeci de seminare şi instruiri pentru femeile liberal-democrate din întreaga ţară.

La finalul forumului, femeile liberal-democrate au audiat un program de colinde susţinut de surorile Osoianu.

Organizaţia de Femei a PLDM numără 24 490 de membri.

Sursa: www.pldm.md

Reprezentanţii PLDM au participat la congresul de realegere a Angelei Merkel în fruntea CDU Comunicat de presă cu privire la şedinţa fracţiunii parlamentare a PLDM