Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Jurnal de campanie

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 ianuarie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 29 decembrie, TLDM a organizat o petrecere de sfârşit de an, cu genericul “Jurnal de Campanie”, pentru toţi tinerii care pe parcursul anului s-au implicat în diverse activităţi desfăşurate de organizaţia de tineret a PLDM.

La eveniment s-au făcut totalurile pentru anul 2014, dar şi s-au sumarizat rezultatele obţinute, evenimentele organizate, eforturile depuse şi acţiunile efectuate de TLDM de-a lungul campaniei electorale din această toamnă.

La petrecere au fost prezenţi preşedintele PLDM, Vlad Filat, deputaţii PLDM Chiril Lucinschi, Vadim Pistrinciuc şi Anatol Dimitriu, preşedintele TLDM, Andrei Spînu, deputatul PLDM şi prim vicepreşedintele TLDM, Mihaela Spătaru, şi vicepreşedintele TLDM, Vasile Şaramet.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a ţinut să mulţumească tuturor tinerilor pentru iniţiativa de care au dat dovadă şi pentru eforturile mari pe care le-au depus în această campanie electorală, menţionând că rezultatele pe care le-am obţinut sunt rodul unei munci insistente. “Cu siguranţă că anul 2014 a fost un an plin de provocări, dar ceea ce mă bucură mult este faptul că am reuşit să facem faţă acestor provocări şi am obţinut un rezultat care permite ţării noastre să continue parcursul european”, a subliniat Vlad Filat.

Andrei Spînu, preşedintele TLDM şi-a exprimat dorinţa de a obţine şi de a reuşi mai multe în următorul an. “Anul 2014 a fost un an plin, un an bun, în care am reuşit să implementăm multe proiecte şi am reuşit să realizăm diverse activităţi, însă îmi doresc că în următorul an, în 2015, să obţinem şi mai mult, astfel încât, să avem câte un consilier tânăr în fiecare Consiliu Local”, a menţionat Andrei Spînu.

Mihaela Spătaru, deputatul PLDM şi prim vicepreşedintele TLDM, a felicitat tinerii cu ocazia celor 6 ani ai TLDM. “A fost un an greu, dar plin de evenimente la care am contribuit fiecare dintre noi”, a spus Mihaela Spătaru.

Vicepreşedintele TLDM, Vasile Şaramet, a accentuat că pentru TLDM anul 2014 a fost unul plin de multe evenimente organizate cu suportul tuturor colegilor. “Vreau să mulţumesc membrilor TLDM ce pe parcursul anului 2014 au fost alături de noi şi au contribuit la dezvoltarea organizaţiei, dar şi la obţinerea unor rezultate bune în rândul tinerilor”, a mai adăugat Vasile Şaramet.

Petrecerea “Jurnal de Campanie” a întrunit tineri din Chişinău şi din toate raioanele din ţară.

Sursa: www.pldm.md

A fost constituită fracţiunea parlamentară a PLDM Un nou consilier PLDM în CMC